Цветните лъчи на светлината; Цветовете

Още от поредицата Петър Дънов

Цветните лъчи на светлината; Цветовете

(4.12 от 17 гласа)Книгата е съставена от тематично подбрани и подредени в логическа последователност извадки от Словото на Учителя БЕИНСА ДУНО. От наличните източници – беседи, протоколи, разговори, както и от Завета на цветните лъчи на светлината – е извлечена есенцията чрез цитати и резюмета по разглежданите теми за светлината, цветните лъчи и цветовете. Добавени са цветни илюстрации и стихотворения за по-пълно свързване с вибрациите на съответните лъчи и цветове.

Книгата е разширено и преработено издание на книжката ЦВЕТНИТЕ ЛЪЧИ НА СВЕТЛИНАТА със съставители Трендафила Балдевска и Ангел Кермедчиев.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: