Наръчник: Моето кръщене

Наръчник: Моето кръщене

(3.00 от 2 гласа)Наръчникът "Моето кръщене" е важна и полезна информация за всеки, който е решил да приеме Светото кръщение или е поканен да стане кръстник. В него авторката е събрала ценни съвети и напътствия за това, какво трябва да се подготви за ритуала и как протича той.

Всичко, което трябва да знаете, е събрано в "Моето кръщене". Тази книга ще Ви бъде верен помощник, докато приемете Светото Кръщение и светъл спомен за един от най-важните моменти в живота Ви след това.

Подарете я на ваши близки и приятели, които се готвят да открият тайнството на този ритуал. Дайте я на бъдещия си кръстник, когато го каните да заеме тази отговорна роля, като знак на почит и уважение.

Съветвайте се с нея, когато не знаете как да постъпите. "Моето кръщене" е наръчник, събрал личния опит и знанието на много хора, а авторката му е била кръстница цели седем пъти. Доверете й се.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Лукс парти
Година: 2013
ISBN: 9786191690121

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: