Катриона - Изгревът на Черната звезда - Част 4

Още от поредицата Катриона

Катриона - Изгревът на Черната звезда - Част 4

(5.00 от 9 гласа)Всички влюбени мечтаят да бъдат заедно навеки, до самия край, а какви са съкровените желания на тези, за които смъртта е само начало? 

Принцесата, отдала живота си за любовта отваря очи в нов, чудовищно жесток свят, в който се е завърнало най-безпощадното от чудовищата му.
Да, Араеден Елларас Ашеро е постигнал целта, към която се е стремил повече от триста години и на Катриона й се налага да сключи сделка с кесаря, за да не изгуби поне призрачната надежда да се върне у дома си.
Какво я чака в новия свят? Безкрайно усещане за загуба и абсолютна покорност? Или пък тя ще дръзне да отправи предизвикателство към този, който я е научил на най-важното – не губи само този, който никога не се предава?
На небосклона изгрява Черната звезда…
Играта продължава.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2020
ISBN: 202063180
Поредица: Катриона

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: