Еротично откровение

Еротично откровение

(4.50 от 8 гласа) „ Чета книгата ти и не спирам да се удивлявам. Декамерон ряпа да яде пред твоята творба! Толкова фин, нежен еротизъмструи от страниците,  такова преклонение пред женската хубост , пред еротиката и секса... Прекланям се пред таланта ти! Останах удивена от нежното романтично излъчване на лирическия герой.“

К. Рачева

 „Знам, че когато затворите последната страница, ще почувствате, че сърцето ви е изпълнено с любов. Знам, че ще препрочитате книгата ми отново и отново и всеки път ще се изпълвате с любов и чрез вас ще се изпълва с любов целият този прекрасен свят и ще става по-добър.

Не се тревожа, че ще ви обезпокоя с необичайния си почерк, с който ви поднасям книгата си, защото знам, че повече от всичко желаете да ви се случват необичайни и неповторими мигове.
Подарявам ви тези мигове с всичката си щедрост.“

Авторъте-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2011
Страници: 100
ISBN: 9789542939177

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: