Катриона - Светлината на черната звезда - Част 6

Още от поредицата Катриона

Катриона - Светлината на черната звезда - Част 6

(5.00 от 2 гласа)Заключителната част на поредицата за уникалната принцеса - страшилище, която побеждава винаги и навсякъде, благодарение на упоритостта, хитростта, знанията и дори на коварството си.

Още от самото си раждане тя е била орисана да властва над империята на Светлите, но бившата престолонаследница на Оитлон играе единствено по собствените си правила и следва собствения си път. С невероятната си жизнена сила, с политическите си амбиции и стремежа да създаде един по-хубав свят, с помощта на приятели и дори на врагове тя изменя законите, по които живее Вселената, и въвежда свой собствен ред в нея. 
Настъпва краят на играта. 
 
Светлината на Черната звезда озарява и двата свята.
Но дали великата Кари Онеиро, императрицата на Ерадарас, ще разбере, че й е нужно нещо много по-значимо от властта?...  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2022
ISBN: 202263845
Поредица: Катриона

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: