Отблясъци и сенки

Отблясъци и сенки

(2.67 от 3 гласа)Първoто българско православно фентъзи.
"Аз правя сънища - отвърна Сънчо и се усмихна."

Духовно и материално, вечно и преходно - границата между двете е нашият свят, а действащите лица са човеците. Ще може ли Майсторът на сънища да покаже пътя на мечтата към реалността? Способен ли е Владетелят на изгрева да я подкрепя и насочва, докато се сбъдне? Ще успее ли Рицарят на пълната луна да я предпази от врагове?

"Отблясъци и сенки" е роман за вечния кръговрат на живите и живеещите. Роман за надеждата, за вярата, за любовта; за прегрешението, прошката и изкуплението. За близките мечти, които се сбъдват и онези недостижими, лежащи отвъд тленното. За пътя на човеците към тяхната идентичност. За съдбата на шестима души, трима от които трябва да открият своето бъдеще и трима, които трябва да го отстоят.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2013
ISBN: 9789549375855

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: