Матрицата на успеха - предопределено ли е?

Матрицата на успеха - предопределено ли е?

(2.50 от 6 гласа)"Милионерите не се нуждаят от астрологията, тя е нужна на милиардерите“
Дж.П.Могран

Защо най-богатият човек в света е роден под знака Скорпион? Защо 12% от богатите празнуват рожденния си ден между 23 август и 22 септември? Дали това, че Девите са трудолюбиви, внимателни към детайлите и притежават аналитичен ум  са единственото, което е необходимо за успешен бизнес? Коя е причината само 6% от хората родени знака Стрелец да забогатяват, защото повечето от тях са неорганизирани и повече от всички други разчитат на късмета си?

Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял защо някои хора са богати, а други-не. Как да забогатеем? Как да променим начинът си на мислене и да разберем как се става богат? Как да разберем кои са нашите най-силни страни и таланти?

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

18.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: 24 квадрата
Година: 2013
ISBN: 9789549277081
Страници: 230
Тегло: 0.28 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.


"Милионерите не се нуждаят от астрологията, тя е нужна на милиардерите“
Дж.П.Могран

Защо най-богатият човек в света е роден под знака Скорпион?Защо 12% от богатите празнуват рожденния си ден между 23 август и 22 септември? Дали това, че Девите са трудолюбиви, внимателни към детайлите и притежават аналитичен ум  са единственото, което е необходимо за успешен бизнес? Коя е причината само 6% от хората родени знака Стрелец да забогатяват, защото повечето от тях са неорганизирани и повече от всички други разчитат на късмета си?

Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял защо някои хора са богати, а други-не. Как да забогатеем? Как да променим начинът си на мислене и да разберем как се става богат? Как да разберем кои са нашите най-силни страни и таланти?

Много хора, които работят за себе си или в свободна професия получават парите си благодарение на талантите си. Но в същото време много от тях не знаят, че това е заложено в техните хороскопи.

Матрицата на успеха е зашифрована в рожденната ни карта и за нас е много важно да знаем как да се възползваме от нея.Повечето хора не знаят, че в хороскопите си имат уникален потенциал, който може да им донесе освен успех и пари.

Това е свързано с въздействието на определени домове е хороскопите ни, с влиянието на планетите на парите-Плутон, Венера, Юпитер или Марс.

Авторът Марияна Добранова е астролог. Книгата „Матрицата на Успеха-Предопределено ли е?“ е последната и книга. Марияна изготвя астрологични прогнози за национални медии и популярни издания. В момента е главен редактор на интернет списанието www.astrocafe.info.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: