Логистика - брой 8/2017

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 8/2017

(3.79 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 8 / октомври 2017

 
Имаме нова корпоративна идентичност, развиваме се непрекъснато, това твърди Павел Бандилов, директор Бизнес развитие Бългериън Пропърти Девелъпмънтс (БПД) - водещ собственик, оператор и инвеститор в областта на индустриалните недвижими имоти в България. „Качеството на портфолиото от наши клиенти ни задължава да се развиваме непрекъснато, да предлагаме повече и по-успешни услуги“, разказва г-н Бандилов.
Френската компания Alstom е един от най-известните доставчици на системи и решения в жп сектора. В Румъния компанията изпълнява дългосрочен договор за поддръжка на метровлаковете на метрото в столицата Букурещ, за работата по който разказва Габриел Станчу, управител на Alstom за Румъния, България и Молдова.
С тържествен водосвет фирма Сико Транс направи първа копка на новия си логистичен център в района на аерогара София. „Подготвили сме се за сериозно и отговорно съхранение на всякакъв вид стоки и товари“, споделя Кольо Дойнов, собственик и управител на Сико Транс.
 
В брой 8 / 2017 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Лектори на петата Логистична бизнес конференция
Нова групажна линия на MW Logistika свързва България и Франция
Търсят се не просто доставчици, а бързи решения - Как INTRAMA извървя пътя от малка дистрибуторска фирма до производител на опаковки
На България є е нужна нова транспортна стратегия - Позиция на експерта арх. Петър Диков
Кога ще се появят безпилотните въздушни кораби? - Рубриката се води от Николай Божилов, изпълнителен директор и председател на СД
Интуицията - най-добрият бизнес инструмент - Наталия Благоева, основател на Eudaimonia Solutions и съосновател на Unleash Leadership
HIGH TECH и BIG DATA няма да ни направят по-мързеливи - Невен Дилков, управител на Нетера
Защо никой не се смее? - Роботите крадат работата на хората, но това е нещо хубаво
Хипермаркетите вече са производители и иноватори - Morrisons преобразява веригата на доставки със собствени фабрики и трактори
Как TOYOTA помага на търговците на дребно - Повдигачите на компанията улесняват операциите в склада и магазина
STILL RX 60 – мощни, производителни и компактни - Електрокарите от 2,5 до 3,5 т на STILL са подходящи за трисменен режим на работа
Бронз за България на Linde StaplerCup
Големите стават все по-големи - Топ 20 на каростроителите – сливания, растежи и нови лица в класацията
Opel Vivaro Tourer и Combi+ - Функционални, комфортни и удобни
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131262618
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: