Логистика - брой 6/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 6/2019

(4.00 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 6 / юни 2019 г.

Успешен е този бизнес, който използва най-пълноценно натрупаните данни, смята Станимир Костов, управител на FTS Group. Компанията навърши 25 години и е един от водещите доставчици на системи за управление на бизнеса (ERP/ CRM/ ECM/ BI решения). Как се печелят големи проекти за внедряване на софтуерни решения във фирми от цял свят? Колко начини има да подбереш печеливш екип? По тези и други въпроси разговаряме с мениджъра на FTS Станимир Костов.
Вече 20 години Пловдив е единствената база на БТЛ Индъстрийз, където се произвежда медицинска техника и апаратура, изнасяна за над 110 страни по света. „Представи си, че всички яйца са в една кошница и тази кошница е България“, казва Антон Петров, мениджър управление на веригите на доставки и Operational Еxcellence (OPEX) в компанията. Той разкрива  добрите практики в ръководенето на кадри, производство и поръчки.
В интервю за списание Логистика министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков отговаря на въпроси относно Пакета за мобилност I. „Поддържаме постоянен диалог с държавите от групата на единомислещите. Предстои да бъдат проведени срещи с Полша, Унгария, Литва, Латвия. Ще се стремим към защита на взаимния ни интерес и предотвратяване вземане на протекционистични законодателни решения“, посочва Желязков.
 
В брой 6 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Бързи операции в модерния склад на Практикер
Стремим се да интегрираме нови мрежи в нашето логистично семейство – Станимир Сяров, мениджър проекти – железопътен транспорт в GEFCO Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България
Само най-доброто за БМФ Порт Бургас - Роланд Трейдинг достави на пристанището два грайфера от модела MMGL 5000-3 на реномираната марка Peiner SMAG
Как се оптимизира веригата на производство – Екипът на САПРО е специализиран в монтажа на нестандартно оборудване
Китайската „революция“ в мобилността
Злодеи на пътя – Проучване разкрива къде и как се крадат най-много товари в света
ЕС: Привличайте частни инвестиции в инфраструктурата – Парите по европрограмите се увеличават, условията им за усвояване – също
Лесни стъпки за по-успешни LTL превози – Less-than-truckload е главоболие, за което има лек
Тайната съставка на градската логистика – Дистрибуционните центрове в града променят логистичния процес
KOMSA Group печели награда за иновативен логистичен център – Призът се връчва от Европейската логистична асоциация (ELA)
Хуманитарната логистика – Логистични мениджъри търсят най-ефективните пътища за доставки в зони на война и глад
ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ – Отзвук от четвъртото издание на изложението
Лекотоварните ричтраци на HYSTER
Baoli се завръща на българския пазар – Стортракс ООД предлага пълната гама машини на китайската компания
Наемът – добро решение при сезонен бизнес – Стройрент е фирмата с най-широката гама строителна техника, оборудване и механизация в България
Системите, които подобряват организацията на работа – MEGAPIXEL усъвършенства охранителните системи и контрола на достъп на работниците
Тест: Малките лъвчета MAN TGEОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626106
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: