Логистика - брой 6/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 6/2018

(3.80 от 10 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 6 / юли-август 2018 г.

На 14 и 15 юни се проведе третото складово шоу ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ. В новопостроения cargo-partner iLogistics center си дадоха среща хората, работещи в сферите складиране, дистрибуция, търговия, производство, IT решения и др. На голям успех и тази година се радваше дискусионният формат за споделяне на добри практики MasterClass: Управление на склада и доставките. През първия ден пред колегите си застана домакинът на събитието Антон Стойков, а на втория ден катедрата зае Калоян Първов от Кока-Кола ХБК България в Костинброд. Състезанието за майсторско управление на кари очаквано предизвика най-много емоции – сред участниците и публиката, а наградите бяха много.
Той се стреми да не поема ангажименти, които не може да изпълни. Мери си думите и не бърза да обещава. Казва, че щетите от един неизпълнен ангажимент са много сериозни. А неговите ангажименти и бизнес начинания са свързани с големи инвестиции. Той е Христо Кусев, собственик и управител на Глориент Инвестмънт БГ.
До края на лятото ще заработи новият логистичен център на АИТ Логистик, който се намира в индустриална зона “Тракия” в Пловдив. В него ще се предлагат различни видове логистични услуги - от складиране до  доставки до адреси у нас и чужбина. Фирмата собственик на базата е една от най-големите транспортни фирми у нас - АИТ Интернешънъл Транспорт.
 
В брой 6 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Мултивак пусна завод за 19 млн. евро в Божурище - Промени в наредби ощетяват инвеститора с 2 млн. евро
Нова компания атакува пазара на бронирани автомобили - Фирма Самарм има капацитет да произвежда между 100 и 120 бойни коли годишно
Fuchs MHL370 F – нов модел в гамата - Новият модел разширява гамата на Fuchs и отбелязва навлизането в 55-тонния висококапацитетен клас
Мисията възможна - Лукаш Хвалчук, председател на полската Асоциация за извънгабаритни товари и директор на ESTA
Императивът на дигитализацията: Работното пространство и място на бъдещето
Не бързаме, а търсим устойчивост - Мистрал доставя стоки до 7000 точки в страната
Покажи ми палета си - 7 евро за палет или как да си докараме главоболия
Е-митниците пред поредната трансформация - От ноември и вносителите ще подават декларация по електронен път
GDPR променя старите модели на работа
Булавто отпразнува 25 години
Подправките – ароматно злато за милиарди - Често компаниите, които експортират от Азия за европейския пазар, трябва да подготвят цял контейнер за кратко време
Фронтовата линия на хуманитарната логистика - Доставката, складирането и дистрибутирането на чиста вода, храна и дрехи е високоспециализирана акция
Палети летят с 1000 км/ч - Създадоха нов бранд за бързи превози на палетизирани товари
Совалковите системи на Dexion
Първи тест на новия Mercedes-Benz Sprinter
Събития, КнигиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626106
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: