Логистика - брой 6/2017

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 6/2017

(4.08 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 6 / юли-август 2017

Събитието ШОУ В СКЛАДА, което тази година се проведе в София Лоджистикс Парк, придоби формат 3:1 – изложение, Състезание за майсторско управление на кари и Мастер клас: Управление на склада. Така посетителите успяха получиха три пъти по-голям обем информация, необходима им в работните процеси. На щандовете те видяха различни видове складови машини, стелажни системи, почистващата техника, баркод решения и складов софтуер, ERP решения, подови покрития и автомобили. И в двата дни залата на Мастърклас: Управление на склада успя да побере по 200 души. Голяма част от тях слушаха и двамата лектори – Емил Димитров и Боян Джамбазов, за две различни добри практики за логистиката на две различни фирми – на голямата търговска верига Кауфланд България и на 3PL доставчика Мувио Лоджистикс.
 
Групата Mecalit има няколко завода в Европа, като един от тях е Мекалит България. Предприятието отваря врати през 2012 г., като непрестанно увеличава производството си. В него се произвеждат различни части за бяла техника - плотове, врати на перални, дръжки и др. Как работи това високо автоматизирано предприятие, как се изгражда добра организация на работа и как се планират логистичните процеси в него - разказва управителят на завода Красен Кръстев.
 
Най-често срещаното тълкуване на електронните магазини е, че това просто е дигитална индустрия, т.е. зад тях стоят  компании, които продават едни и същи стоки, но по-различен начин и на различни хора. Какво е различното в платформата на OLX, обяснява Камен Янкулов, мениджър на българския клон на сайта за безплатни обяви.
 
В брой 6 / 2017 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
Не просто транспортна борса, а клуб на лоялните партньори - Cargo Clubs гарантира сигурност на контрагентите и безупречно обслужване на клиентите си
Табла за всяка нужда по всяко време - Ритал системата е иновативно модулно решение с многообразие от продукти и аксесоари
Xella България разширява дистрибуторската си мрежа - Компанията инвестира 1 млн. лв. в завода си в Добрич
Модерно товарене и транспорт в селскостопанския сектор
Двоен удар за STILL на IFOY 2017
Свързани завинаги - 5 съвета към мениджърите, за да не потънат, когато дойде приливната вълна на IoT технологиите
ФТС България запозна мениджъри с Microsoft Dynamics 365
Логистиката спестява пари на здравната система - DHL командироват специалисти в NHS Supply Chain, за да преоценят процесите във веригата на доставки
Скучното бъдеще на Илон Мъск - За да се осъществят мечтите на този надарен с въображение човек, трябва да се промени световната индустрия
3PL доставчиците са на гребена на вълната - Товародатели и логистици в спор за нивото на иновативност в сектора
Amazon първа построи фабрики на бъдещето - Шесттонен жълт робот е главното действащо лице в дистрибуционния център на компанията във Вашингтон
Не ВАН, а MAN!
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131262616
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: