Логистика - брой 6/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 6/2016

(4.20 от 15 гласа)През 2004 г., когато Руслан Нейчев оглавява новосъздадената Новоферм Балкан, в нея работят общо 3 човека. Днес във фирмата се трудят 41 души, като тя е една от най-големите на Балканския полуостров за доставка и монтаж на врати и рампи. Срещаме ви с един мениджър по призвание, който разказва за връзката между футбола, мениджърството и баланса.

На 16 и 17 юни в Логистичен парк East Ring се проведе изложението Шоу в склада, организирано от сп. ЛОГИСТИКА. Професионалистите от бранша показаха своите продукти и услуги за склада, а посетителите се запознаха с най-новите възможности в сектора. При голям интерес премина и първото по рода си в България състезание за Майсторско управление на кари. Репортаж от събитието, състезанието, както и представяне на всички фирми участници разказваме на 15 страници.

Разходите по време на транспортирането на стоките са едно от големите пера и трудно се контролират. Издателите на карти за плащане на гориво и други продукти и услуги, предлагат едно сигурно решение на този проблем. В кратък обзор запознаваме читателите с фирми, които издават подобни карти и техните предложения.

В брой 6/2016 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:

Спиди представи първата автоматична пощенска станция

Това, което правим, го правим добре

Петър Рашев, управител на Скандинавия Лоджистикс ЕООД

Декларация, приета на 12-ия конгрес на Асоциациите на спедиторите и логистичните оператори от Югоизточна Европа

4 тенденции определят бъдещето на логистиката

Иновации от Toyota на СеМАТ 2016

Новата четирипътна машина от Hubtex

Ново фолиращо решение от Beumer

Шоколадът: логистично изкушение

Интелигентна свързаност на логистичните процеси в Бош
60 Mercedes-Benz Sprinter порасна до 5,5 тона  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262616
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: