Логистика - брой 5/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 5/2018

(3.80 от 10 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 5 / юни 2018 г.

 
Уникален форум, съчетаващ класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари. Това е ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ, което ще се проведе на 14 и 15 юни в новия cargo-partner iLogistics center. И в двата дена на събитие ще има МasterClass: "Управление на склада и доставките". На 14 юни от 11 ч  лектори ще бъдат Антон Стойков, управител на карго-партнер ЕООД, и Никола Стоилов, мениджър Логистика в карго-партнер. На 15 юни от 11 ч  лектор ще e Калоян Първов, ръководител на отдел Складово стопанство в Производствен център Костинброд на Кока-Кола ХБК България.
Европейският комисар по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел е горда с всяка инициатива на своя екип, която води до положителни резултати и ползи за възможно най-много граждани. Заедно със всички останали финансови инструменти в цифровата област, ще разполагаме с над 28 млрд. евро или двойно увеличение на бюджета до 2027 г.", казва тя в интервю за сп. Логистика.
Новият завод на ирландския производител на специализирани подемон-транспортни машини Combilift, в който са вложени 50 млн. евро, ще позволи на компанията да удвои производството си. В момента, на всеки 15 минути от четирите 90 метрови подвижни асемблиращи линии слиза по една готова машина. А всяка седмица от завода се експедират повече от 50 камиона машини в 85 страни.
 
В брой 5 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
От мащабния хъб на JYSK ще бъдат обслужвани 270 магазина - Наесен ще заработят 60 000 кв.м склад и административна сграда  
Карите Hyundai с нов представител за България - След строителните машини Стротех Инженеринг прибавя и складова техника към своето портфолио
Логистичните фирми винаги трябва да мислят с един ход напред - Антон Стойков, управител в карго-партнер
В логистиката винаги има място за фини настройки - Калоян Първов, ръководител отдел Складово стопанство в Производствения център на Кока-Кола ХБК България в Костинброд
Складовете знаят в кой ден и час ще получат стока 
Очакваме много повече от логистичните компании - Експерт по електронна търговия говори за иновациите на пазара
Продавайте онлайн и светът ще се превърне във вашия пазар - Лудек Дърнек, вицепрезидент Маркетинг и продажби за Централна Европа в DHL Express
Изграждаме Port Community System в България - Велик Занчев, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията
Контейнерните превози по пътя на е-търговията
Тъмните и светлите страни на изкуствения интелект
Удобните и производителни ордер пикери на UniCarriers
Здравите и надеждни колички Club Car - Вече се предлагат и под наем от официалния представител Сигма България 
Still RX 20 - електрокарът победител 
Камиони за града от Scania
Събития, КнигиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626105
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: