Логистика - брой 5/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 5/2016

(4.00 от 18 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

От февруари тази година българският офис на Quehenberger се ръководи от румънеца Александру Катана. Сп. ЛОГИСТИКА ви среща с един динамичен ръководител, за да получи отговори на въпросите какви са неговите планове за развитие на компанията, предстоят ли промени в структурата й, кога и как един мениджър успява да поведе екипа си към динамично развитие.

Първото по рода си ШОУ В СКЛАДА, организирано от сп. ЛОГИСТИКА, ще се проведе на 16 и 17 юни в Логистичен парк East Ring. Събитието ще срещне професионалистите от брашна с новостите в складовото оборудване. Посетителите ще станат част от едно истинско шоу чрез организираното за първи път у нас състезание за най-добър водач на електрокар. Вижте кои са участниците и се подгответе за изненади от тяхна страна!
Пловдивската фирма ХЪС ООД за 25 години се превръща в една от най-големите български компании за търговия и производство на метали и метални изделия. От компанията споделят как са постигнали възхода си и какви са спецификите на пазара на метали у нас и в Европа.

В брой 5/2016 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:

Сграда 1 на Търговски център Европа бе открита официално

Булмаркет ДМ отпразнува 20-годишен юбилей

150 години Пристанище Русе

Интермодалните и генералните товари са приоритет за нас
Инж. Петър Драгошинов, изпълнителен директор на Пристанищен комплекс – Русе ЕАД

ТЕСИ изнася в 50 държави на 4 континента

Нов завод за електрически бойлери в Шумен посреща увеличаването на продажбите

7-те характеристики на служителя на бъдещето

Защо да изберем 4PL доставчик пред 3PL

Бош може да свърже много неща

ТMS – социалната мрежа за логистика

Starship – робот за последната миля

Най-бързата логистика

Иновативните компании се състезават с времето по веригата на доставки

Шоколадът: логистично изкушение

Онлайн продажбите на шоколадови изделия създават затруднения при доставките

Прогнозирането е наука, а не магия

Как се изчислява най-ефективното количество на стоковите запаси?

Четирима победители и 5 награди в IFOY 2016

Машини с Li-Ion батерии от STILL

Peugeot представи лекотоварната си гамаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262615
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: