Логистика - брой 4/2017

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 4/2017

(4.25 от 16 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 4 / май 2017

 
Коректността винаги се отплаща, макар и по-късно. Така смята Кирил Савов, управител на Джи Ти Ти ООД – официален представител на METALSISTEM в България. Създадена през 1968 г. в Италия, METALSISTEM днес притежава множество високо иновативни патенти за  складово оборудване. Фирмата обхваща богата гама от стелажни елементи, които правят сигурно и функционално оборудването  на всяко складово пространство. METALSISTEM предлага и софтуер за склад и решения за автоматични инсталации, които са най-доброто технологично решение в световен мащаб. За Кирил Савов силата на Джи Ти Ти е в това, че може да предложи опит и култура на работа в склада, като проектира стелажните системи по най-добрия начин. Това помага на компанията да печели нови клиенти, защото успява да спести средства на партньорите си още на етап проект.
 
Текстилното предприятие Калинел в Троян е единственият европейски производител, избран за предпочитан доставчик от IKEA. В неговите цехове се трудят почти 1700 души, като всяка година обемите на продукцията му се увеличават с 10 - 15%. Историята на Марин Радевски, създателя на троянската фирма, прилича на извадена от учебник по икономика – успехът му се дължи на много труд, правилни мениджърски решения и желязна, „германска" коректност в партньорствата. През годините компанията непрекъснато увеличава производството си, а собственикът инвестира печалбите в нови цехове, складове и техника. 
Идва ли времето, когато складовите машини ще станат автономни, а човекът почти ще изчезне от интралогистичните процеси? Преди няколко години тази възможност ни се струваше като сцена от холивудски фантастичен филм. След тазгодишните тестове на International Forclift Of the Year - IFOY Award 2017 може да се каже, че ние не сме на прага, а направо в предверието, в антрето на роботизирания склад. Това е вторият брой на списание ЛОГИСТИКА, в който представяме номинираните в четирите категории.
 
В брой 4 / 2017 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
MasterClass в дните на ШОУ В СКЛАДА
Оставаме на територията на чистата спедиция
С YES Logistics сме по-гъвкави
Карла Пейс: „Пари има, възползвайте се от тази възможност“
За да успее, проектът трябва да е достатъчно зрял
Fuchs MHL370 F – нов модел в гамата
Техно Акташ произвежда по 700 000 пневморесора в България
Управление на риска без драскотини
Как да доставим удоволствие на клиента
Без грешки в склада
Starbucks: Как горчивата истина се превърна в ароматно бъдеще
Кошмарни нощи за мениджърите по веригата на доставки
Пазарлък за 1 долар
Удобните електрически колички на STILL
Бързо и лесно до горните етажи
Електромоторетка за бързи доставки
Влакчето, което само се товари
JUNGHEINRICH Indoor Positioning знае къде се намира всяка машина
Има ли водач в машината
Батерията, която сама се охлажда
Volkswagen Amarok V6 - от 0 до 100 км/ч за 7,9 секунди с 2,1 тона!
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131262614
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: