Логистика - брой 3/2016

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 3/2016

(3.50 от 4 гласа)Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА - бр. 3 / април 2016 г.
Когато през 1997 г. инж. Димитър Баев започва работа в Булмаркет, във фирмата работят 15 души, а той е едва на 26 г. Днес, вече като зам.-управител на холдинга Булмаркет ДМ, той разказва пред сп. Логистика за успеха на предприятието, за стила на мениджмънта и дълбоките води, в които постоянно скача.

Обзорът на тема „Карго застраховките“ дава полезна информация за пазара, клаузите в договорите и възможните грешки на товародателя или спедитора.

Кои са номинираните машини за Оскарите в складовата логистика – IFOY awards? В броя са представени резултатите от тестовете на 6 машини от категориите Машини с противотежест до 3,5 тона и Вътрешноскладови машини – високоповдигачи.

В бр. 3/2016 можете да прочетете още:

Бултекс 99 покрива страната с мрежа от складове и магазини

Специален код следи пътя на бутилките с Coca-Cola

Логистиката е организирана така, че да пази качеството на продукта

Работата на бъдещето – императивът на адаптивното,
ориентирано към клиента предприятие

Николай Божилов, изпълнителен директор и председател на СД на Юнимастърс Лоджистикс

Не бива да робуваш на техниката, а да развиваш бизнеса

Марин Желев, управител на Ем Джи 05

LOGIMAT

Триопорен електрокар BYD ECB18C

Газокар CROWN C-5 LPG

Електрокар Toyota Traigo 48 Li-Ion

VNA машина EKX 516k на Jungheinrich

Стакерът EXV-SF 16i на STILL

Стакерът BT Staxio на Toyota

10-тонен мултифункционален Combilift за Тисенкруп

Think CeMAT, think Toyota

В сърцето на STILL

Университет търси сътрудничество с логистичния бранш

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131262613
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: