Логистика - брой 2/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 2/2019

(4.17 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 2 / март 2019 г.

Бон Марин е българска компания с ярко присъствие в морските превози и логистичното обслужване на индустриални проекти, особено тези, свързани с добив на нефт и газ. Нейните екипи извършват забележителни логистични операции и печелят международни търгове при силна конкуренция. За тях говори Емил Кайкамджозов, изпълнителен директор на Бон Марин Холдинг. В групата работят повече от 200 души, разпределени в няколко специализирани звена.
В УНСС се реализира пилотен проект, който потапя студенти в работната атмосфера на един склад. Бъдещите специалисти по логистика вече имат възможност да упражняват управление на базови процеси в складовите системи. Как точно става това разказват доц. д-р Николай Драгомиров и Боян Джамбазов, мениджър Проекти в Стедо Софт.
Споразумението за икономическо партньорство (СИП) между Европейския съюз и Япония премахва голяма част от митата на стойност 1 млрд. евро, плащани годишно от дружествата от ЕС с износ за Япония. Това ще активизира и логистиката между Стария континент и островната държава.
 
В брой 2 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Споделянето генерира импулс за иновации - Елиза Бакърджиева, мениджър в Луфтханза Техник София
Ние не сме софтуерна компания, а логистици, които могат да пишат софтуер - Боян Джамбазов, мениджър Проекти в Стедо Софт
Дигиномика на Транспорта: DaaS (Delivery as a Service)
Силни дебюти на Fuchs по време на bauma 2019
Европа и Китай на един влак разстояние - Новите железопътни връзки обещават големи печалби
Очаквам активизиране на търговията между България и Япония -Георги Стоев, зам.-председател на БТПП и съпредседател на Българо-японския икономически съвет
LNG – нова енергия за кораби и камиони
Брекзит, транспортът и реформите
3PL фирмите със спасителна мисия - Логистиците ще спасят товародателите от неяснотите през 2019 г.
Еволюция при товарите LTL
Блокчейн е с един ход пред хакерите - Електронната търговия би могла да използва блокчейн, за да проследява целия процес на производство и логистика
Инвестирайте в supply chain лидерство
Топ 20 на производители на сканиращо оборудване - Очаква се бум на пазара и развитие на нови визуално разпознаващи технологии
STILL достави 137 машини с водородна клетка - Новият склад на Carrefour с най-големия парк екологична складова техника
СТАМ: LogiMAT е идеалната мрежова платформа за бизнеса ни
Четири ползи от пикиращи роботи в складаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626102
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: