Логистика - брой 2/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 2/2018

(3.88 от 16 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 2 / март 2018

 
Как една компания, опирайки се на силните си страни, прави нови инвестиции и разширява пазарното си присъствие. По тези въпроси разговаряме с Ивелина Николова, административен директор на Уърлд Транспорт Оувърсийз България. „В нашата фирма смятаме, че иновациите са катализатор на успеха и отделяме много сериозно внимание на тях. Стремим се да предлагаме нови възможности и решения, за да посрещнем нарастващите нужди на клиентите," споделя тя.
Производството на цимент е един от силно конкурентните пазари в нашата страна, като определящи за предпочитанията на клиентите са бързината и точността на доставката. За особеностите в дейността на Титан Златна Панега и добрите практики при доставките на цимент и бетон разказва Боряна Йоцова, генерален мениджър на Дирекция Бетонови операции към дружеството.
2018 гoдинa започна с прогнозите, че ще бъде ycпeшнa зa индycтpиaлнитe зoни в Бългapия. Владимир Гюрджиев, мениджър Индустриални имоти във Forton и Симеон Митев, собственик и управител на платформата БГ Склад, очертават основните тенденция на този сложен пазар.
 
В брой 2 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
LoadPort - бърза, лесна и иновативна - Платформата дава нови възможности за онлайн търгове със 100% сигурност при разплащане
Уникалните холандски кранове E-Crane – балансът над всичко
Ще се справи ли логистиката с кадровата криза?
Висши мениджъри по логистика са част от нашия екип - Доцент д-р Мирослава Раковска, ръководител на катедра „Логистика“ в УНСС
В нашия университет функционира иновативна мрежа за сътрудничество с бизнеса - Доц. д-р Силвия Благоева, ръководител на специалност 
Императивът на дигитализацията: наложителните промени в контейнерните превози
Транспортът отново ще стане атрактивен - Транспортният барометър на TimoCom сочи недостиг на товарни обеми
Алибаба е готова за решителната битка - Нашите деца ще работят по 3 - 4 часа на ден, 3 дни в седмицата – казва Джак Ма
Извънземни ценности - Илън Мъск се опитва да промени няколко планети наведнъж, но провалът все още е възможен
CeMAT 2018 с концепция Логистика 4.0 - Роботи и автомати навлизат в индустрията и интралогистиката
Lean логистиката на Toyota
Какво показва витрината на IFOY 2018
Електрическите тежкоатлети ECB50C на BYD
RX 20 – най-бързите и тихи електрокари
Енергоспестяващите ордер пикери OPX
ECE 225 следва лесно водача при повикване
Мощният и маневрен влекач EZS на Jungheinrich
Умните ремаркета на Wegard Trail
Новият Mercedes-Benz Sprinter - Нова ера в лекотоварните превозиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626102
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: