Логистика - брой 10/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 10/2019

(4.18 от 17 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 10 / декември 2019 г.

Едно интервю с трима мениджъри - Валтер Волф - ръководител Верига на доставки, Емил Димитров - ръководител Логистика, и Ивайло Атанасов - ръководител Стокови потоци, в Кауфланд България. Вижте какво споделиха те за българско ноу-хау във веригата на доставки на компанията и динамика на търсенето на решения в логистиката.
Texaid България е част от швейцарската Texaid Textilverwertungs-AG - един от лидерите на пазара за дрехи втора употреба в Европа. Дружеството разполага със сортировъчен център в Костинброд, в който се обработват 6000 тона текстилен отпадък, като голяма част от него отива за експорт.
На пръв поглед изглежда прекрасно да се продава в Amazon – имате достъп до милионен пазар, по-голям от която и да е държава в света. Съвети как да продаваме успешно в най-голямата интернет търговска платформа дават специалистите от AMZ Genesis - Ангел Илиев и Спас Спасов.
 
В брой 10 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
От зелените зърна до перфектното кафе - Starbucks България споделя ноу-хау за онлайн доставки на топли напитки
Прогнозираш правилно или губиш пазарни позиции - Walmark с нов собственик, нови проекти и нови стратегии
БМФ Порт Бургас с дигитална форма за освобождаване на контейнери
SAP S/4HANA е цялостна платформа за интелигентно управление - Диана Тодорова, главен бизнес директор в SAP Югоизточна Европа
Основни промени и тенденции в дигитализацията на транспорта през следващата година
Новите възможности на облачните платформи
Международните пазари са под непрекъснато напрежение - Глобалният барометър за световната търговия на DHL отчита спад
Логистичните тайни на желираните мечета - Haribo произвежда тонове сладки изкушения и ги доставя до стотици магазини по целия свят
Резервирайте кола и я снимайте със смартфона преди да потеглите - Платформите за споделено пътуване променят градската среда
Пет тенденции в дигиталните технологии през 2020 г.
Безопасна логистика за химическата индустрия
UniCarriers с ергономичен  редизайн на управлението - Електрокарът TX е първият наличен модел с многофункционален Ergologic джойстик
Новият Actros е Международен камион на 2020 г.
Ford Transit Custom Hybrids с наградата Ван на годината 2020
Ford Ranger спечели International Pick-up Award 2020
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626110
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: