Логистика - брой 10/2017

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 10/2017

(4.17 от 6 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 10 / декември 2017

 
Ангел Сафев е управител на фирмите Мобиле и Контейнер Трейдър и председател на УС на НСБС. В специално интервю за списание ЛОГИСТИКА той прави предколедна картина на бранша: „През 2017 г. НСБС отбелязва 25 години от своето развитие и се готвим за тържество. България очаква председателство на Съвета на ЕС и мислим с какво би могло да ни помогне то. Изминаха 6 - 7 години от тежката икономическа криза. Бизнесът върви в обичайно русло - компаниите правят и следват своите планове за инвестиции и развитие. Съществен момент са предизвикателствата пред бранша, свързани с „нововъведенията“ в протекционизма на Германия, Франция, Австрия и други държави.
Над 350 човека от логистичния бранш си дадоха среща на петата Логистична бизнес конференция "Логистични хоризонти 2025". Председателство на България на Съвета на ЕС, политически и икономически трусове, търговски революции, иновации, илюзии - големи и малки процеси се случват непрекъснато във веригите за доставки. Какви са най-добрите решения – вижте какво казаха лекторите на конференцията!
Френският поздрав Le Beaujolais Nouveau est arrivé отекна традиционно през ноември и в София. Сред спонсорите на събитието бе и Акт Лоджистик, добре позиционирана фирма на нашия логистичен пазар. С Паскал Серж Дераш, собственик и управител на коомпанията, разговаряме за развитието на 3PL услугите в България и иновативните решения на екипа на компанията.
 
В брой 10 / 2017 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Paysera оптимизира разходите на малките и средните фирми
Светът е голям, но всички търсят високо качество - Складова техника АД – компания на 100 години с нови продукти и нови пазари
Пазарът на вино е непрекъснато търсене на вкусове и аромати - Ключът за успешна дистрибуция е в добрите контакти с производителите – казват в Естери Маркет
Новият път на коприната – нож с две остриета - Проектът крие много препятствия пред китайската икономика 
На икономическата сцена излиза ново поколение клиенти - Логистичните компании трябва отново да докажат, че са част от усилията за един по-чист свят
Онлайн търговията разруши стария свят на логистиката - Онлайн търговците ще стават все по-големи, а логистиката все по-скъпа
Защо никой не се смее? - Роботите крадат работата на хората, но това е нещо хубаво
Многопосочният ричтрак Cat – универсален и безопасен
2 в 1 – AGV с робот манипулатор
Adam, който пикира лекарства
Какъв логистик сте?
Ван на годината - Daily Blue Power – екотроицата на Iveco
Събития, книги
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 20171312626110
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: