Логистика - брой 1/2019

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 1/2019

(3.89 от 19 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 1 / февруари 2019

В навечерието на 2019 г. Сграда 1 на Индустриален Парк София Изток е отличена като „Сграда на годината“ в категорията „Логистични и спедиторски комплекси“. Александър Гебов, управляващ съдружник на Паладин Пропърти Дивелъпмънт – проектант и проект мениджър на Парк Индустрия София Изток, посочва, че наградата е и за всички, които са участвали в създаването и изграждането на логистичния комплекс. Първа фаза на проекта представлява две сгради с общо 44 хил. кв.м разгъната застроена площ, многоетапно строителство на високостелажни складове с офиси. В концепцията на проекта основната тежест се пада на спекулативните логистични площи, ориентирани към нуждите на средните и големите логистични оператори.
Печели този, който залага на глобалния пазар. Тази максима доказва и дейността на Кремио ЕАД, най-големият наш производител на сладкарски смеси и готварски сосове. Фирмата изнася в над 45 държави своите продукти, като непрестанно увеличава обемите. Как се пробива на международните пазари и какви са тънкостите във веригата на доставки на тези стоки разказва Георги Гановски, управител на предприятието.
Всяка фирма има желание да знае точното местонахождение на своите ремаркета - не само в движение, но и когато са в престой. За да реши тази задача специалистите на FROTCOM разработиха нова функционалност на телематичната услуга, чрез която ще може да се извършва пълен мониторинг на тези активи.
 
В брой 1 / 2019 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Световната икономика търси лек за махмурлука си
Ние сме като Робин Худ, който помага в пазарната игра - Аспарух Коев, съсобственик и управител на Transmetrics
Търсете нови инвеститори - Улрике Щрака, ръководител на Advantage Austria
Строителните пазари в ЦИЕ-6 летят близо до слънцето - Colliers International анализира факторите, които оказват влияние върху цените на строителството
Фрагментарност и остарели технологии спъват жп дигитализацията у нас
Кой колко покрива от инфраструктурните разходи?- Едно изследване, което развълнува еврокомисаря Виолета Булц
Какво може да разклати контейнерните превози през 2019 г.? - Оптимизирането на активите е ключов фактор за растеж
5 тенденции във веригата на доставки
Най-големите заплахи за бизнеса през 2019 г.
CES 2019 – глобалната сцена за иновации
Компютърните чипове променят дигиталния свят
Омниканалните складове на бъдещето
15 машини и решения на IFOY AWARD 2019
HYUNDAI – близо до клиента - Стротех успешно налага марката на българския пазар
Първа smart складова машина от TOYOTA
Ергономичните машини на UniCarriers - Технологичните новости и удобствата за водача увеличават производителността
Складовите служители се обединяват - Амазон се бори срещу създаването на работнически съюзи в компаниятаОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191312626101
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: