Логистика - брой 09/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 09/2020

(4.57 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 9 / ноември 2020

Осмата логистична бизнес конференция се превърна в най-голямото бизнес събитие от март месец насам. Тя протече под мотото „Най-ценно е това, което създава стойност!“ Логистичното събитие на годината се проведе на 27 октомври в София Ивент Център (SEC) при строги мерки за сигурност на хората в залата. В реално време конференцията беше излъчвана и за онлайн участниците, които я проследиха от своите офиси и домове. Вижте как нейните лекторите видяха бъдещето на логистичния бранш!
„Достигнахме до нови клиенти и партньори, създадохме нови международни връзки и постигнахме качествени резултати. Така накратко мога да определя първата годишнина от присъствието на Raben Group на българския пазар“, казва в интервю за сп. Логистика Николай Стоянов, управляващ директор на Рабен Логистикс България.
През 2014 г. Радомир Рашков оставя перспективната си работа в Обединеното кралство и се връща в България да помогне на баща си да възроди позакъсалата тогава фирма за монтаж и производство на машини Инокс, Разград. Следват години на бурно развитие на предприятието, като през последните години то регистрира двуцифрени ръстове в приходите.
 
В брой 9 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
FROTCOM – интелигентно управление на автомобилния парк
Претоварващи машини за пристанища Fuchs
RX 60-35/50 пише нова глава в историята на електрокарите - Новата машина на STILL не отстъпва на мотокарите в клас от 3,5 до 5 тона
Как да подготвим склада за е-търговия - Повече пространство и скорост с модулни фулфилмънт решения
Складовете са логистичните крепости на дистрибутора - Фирма Възраждане-Касис отвори вратите на нова база в Ловеч
 
В разширената дигиталната версия на ноемврийския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
 
Как Sport Depot се подготвя за Черния петък
Как в Ardes ще издържат търговския и логистичния стрес тест
Университетите трябва да дават кураж за стартиране на собствен бизнес
Възход за едни и тежки времена за други спедитори
Тухла по тухла Lego построи перфектна логистична верига
Петтонен Ford Transit
Събития, КнигиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626109
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: