Логистика - брой 08/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 08/2020

(3.88 от 16 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Всичко, което е свързано с движението на кораба, вече е на електронен носител, а сега целта ни е да постигнем това и по отношение на товарите. Това казва Ангел Забуртов, генерален директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“ в интервю за сп. Логистика. Той споделя стратегиите, проектите и визията за развитието на българските пристанища.
Логикорп е нов център за морски и пристанищни услуги, чрез който Юнимастърс издига обслужването на контейнеризираните товари през пристанище Варна-запад на качествено ново ниво. Центърът се намира в Индустриална зона Юг на Девня и е разположен в непосредствена близост до входа на пристанищния контейнерен терминал.
От 1 август 2020 г. Уърлд Транспорт Оувърсийз (WTO) има променена корпоративна идентичност с ново лого. Това е част от еволюцията на бранда през последните почти 20 години и съвпада с неговата „Визия 2030“ за присъствие на важните логистични пазари в света със собствени представителства до края на десетилетието.
 
В брой 8 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Eurapid става зелен - DHL Freight разширява покритието на  Eurapid
БПД Варна – мащаб, иновации и професионално управление
Растеж на бързи обороти - В  Ховаг –  Търговище екипът използва швейцарски добри практики и  ноу-хау
Технологичната трансформация на спедиторския бизнес
За да продаваш добре, трябва да имаш добър вътрешен диалог - Мартин Попов, управителна  дигитална агенция Interactive Share
Търси се: нов механизъм за финансиране на висшето образование
Eco-friendly опаковка от бъдещето
Бързи доставки под земята във Великобритания
Нови машини от STILL вдигат оборота в склада
Новите електрически ванове на Opel – Vivaro-e и Zafira-e
Събития, книги
 
В разширената дигиталната версия  на октомврийския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още следните материали:
Топ 20 на производителите на автоматизирани системи за складиране
Хуманоиден робот в склада на OcadoОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626108
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: