Логистика - брой 05/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 05/2020

(4.20 от 20 гласа)Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 5 / юни 2020

През юни 2020 г. една от водещите български спедиторски и логистични фирми ОЙРОШПЕД навършва 30 дълги и ползотворни години. За изминатия път, за принципите, за успехите и спадовете, за вдъхновението и опита разговаряме с основателя на компанията Стоян Стоянов.
Кои вериги на доставки се счупиха най-бързо? Готова ли е Европа да инвестира достатъчно средства в необходимата инфраструктура за интермодални превози? Потърсихме за отговор на въпроси, които вълнуват спедиторите, д-р Иван Петров, управител на Транс Експрес, зам.-председател на УС на НСБС.
Иван Глухаров учи магистратура в Швейцария и се завръща в България, за да работи в мандра. С негова помощ фирмата МАНДРА ООД освен, че успешно е наложила своите марки на българския пазар, вече изнася нетрадиционни млечни продукти за ЕС.
 
В брой 5 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Познаваме логистичните процеси в детайли - Христо Близнаков, собственик и управляващ мениджър на СТАД
Когато позабравените дезинфектанти взривиха пазара - Сканклийн наема складови площи и инвестира в автопарк
Трудните задачи изискват иновативни инженерни решения
Утрешният ден – най-доброто от двата свята - Внезапно спиране в глобализирания свят досега не се е случвало, бързото изправяне ще спаси икономиката от усложнения
Австрийско ноу-хау и доставки от шест континента - ЙАФ България инвестира 1,3 млн. лв. в разши-рение на производството и складовите площи
Виртуален град и умна индустрия моделират транспорта - Институтът GATE има амбицията да се превърне в дигитален хъб за Big Data и AI
Квантовите технологии – нов хоризонт за иновации в бизнеса
Надеждните полични стелажи Longspan на Dexion
Топ 10 на най-големите железопътни мрежи в света
Тест: Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI2x2
Събития, книги  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626105
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: