Логистика - брой 04/2021

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 04/2021

(4.35 от 17 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 4 / май 2021

Уърлд Транспорт Оувърсийз (WTO) навърши 20 години на 4 април 2021 г. Екипът на компанията е почти 100 души в България, а в офисите й в чужбина работят повече от 80 души. „През 20-годишната история на фирмата е имало трудности, но и доста успехи, с които се гордеем“, казва Николай Николов, създател и главен мениджър на WTO.
От гаражно производство Цима 99 се развива до модерна фабрика за сладка и конфитюри. „Всичко това, което сме постигнали, е в резултат на дългосрочна политика и подобрение - прави равносметка Георги Жеков, управител на фирмата. - Ние обичаме това, което правим, и затова влагаме в него много старание и любов.“
Георги Пейков от Пловдив превръща своето велохоби в професия. Започнал от сглобяване на ортопедична триколка в гаража си, днес той е управител на ECOTRIKE - BG - фирма, специализирана в проектирането и производството на универсални триколесни велосипеди, които намират различни приложения.
 
В брой 4 / 2021 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Движим се с динамиката на веригите на доставки - Зоран Лазороски, управител на DB Schenker в България и Северна Македония
Уникална система пести много време и пари на Дискордиа
STAMH изгради огромна стелажна система за Орбико
Нашият продукт е много повече от борса за товари - Александър Михалков, изпълнителен директор на FindCargo.Net
Transpress с нови складови машини от STILL
Рабен празнува 90 години в Европа - Всеки може да проследи eco2way – едно необикновено турне, което продължава до края на август
„Компютърното зрение“ в логистиката
Трябва да се биеш или да бягаш - Ивайло Кунев, партньор и консултант в екипа на In Your Hands
IFOY AWARD 2021: Напред към роботизацията
Преносимият електрокар MOFFETT E-NX
Супербързата количка EXH-S на STILL
STILL автоматизира склада на Danfoss
Вертикалните карусели на Hänel
Hai Robotics роботизира голям склад в Шанхай
Евтиният и гъвкав робот iw.hub
HAIPICK A42T сам пикира по високите етажи
Гъвкавият и компактен arculee2
Събития, книги
 
В разширената дигитална версия на майския брой на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
 
Biomyc привлича погледи на автомобилни гиганти
Renault обнови лекотоварната си гама
Нидерландският университет Fontys: Пътешествие в добрите кариерни практикиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312626104
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: