Логистика - брой 04/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 04/2020

(4.08 от 12 гласа)Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 4 / май 2020

Председателят на Българската стопанска камара Радосвет Радев и експертните екипи на Камарата не пропускат да дадат становище до компетентните институции по всяка тема, отнасяща се до българския бизнес. Вижте какво отговори той на въпросите, които му зададе сп. Логистика за пандемичната криза и икономическите последствия от нея.
Транспортирането на готовите продукти по нови маршрути и търсенето на бързи и зелени коридори - всичко това изправи логистичната индустрия пред сериозно предизвикателство. Наталия Иванова, директор Верига на доставки в Алкомет, споделя за опита на предприятието в управлението на веригата на доставки по време на пандемията, предизвикана от коронавируса.
Колаборативният робот (кобот) Animoto се приема много добре от първите клиенти на българската фирма Гига Аутомата. А серийното му производство е готово да стартира веднага след извъредното положение.
 
В брой 4 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Как се доставят охладени храни в условията на пандемия - Експрес Дистрибюшън достига до над 650 магазина и хорека обекти
Съвременни системи и решения A-Ward
Freighttech компаниите и преимуществата на търговското финансиране в условията на COVID-19
Мобилните стелажи пестят място и средства - STAMH с ефективни решения за оптимизация на складовото пространство
 
В разширената дигитална версия на майския брой на списание ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
Черен лебед носи нови нива на бизнес общуване
Как се учи логистика онлайн 
Фабрика Витанеа събира науката и новитетехнологии 
Пристанище Монреал преминава от физическакъм дигитална инфраструктура
Спринт на пазара на уредите за спортуване

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626104
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: