Логистика - брой 03/2021

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 03/2021

(4.43 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 3 / април 2021

Ивайло Комбаков е интересна личност. Той има натрупан богат опит както у нас на различни позиции, така и в чужбина, което го прави събеседник, който има какво да сподели. Списание ЛОГИСТИКА разговаря с него по един много хубав повод  - 30-годишнината от основаването на АГРИ-М - фирмата, на която той е управител вече четвърта година.
С церемония по първа копка през март DHL Logistics даде старт на строителството на новия си логистичен терминал. Той ще се намира в комплекса на компанията в близост до летище София. Вижте какво ще представлява новата логистична база на компанията и какви допълнителни услуги, ще могат да получат клиентите, когато тя бъде готова!
През 2003 г. Никола Рангелов, собственик и управител на Рефран, започва производство на неформовани огнеупорни материали в нает малък цех в близост до бившия металургичен гигант Кремиковци. Днес фирмата притежава 2 собствени производствени площадки, а от продуктите и услугите й се ползват почти всички български фирми от металургичната индустрия и енергетиката.

В брой 3 / 2021 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Когато е горещо, оставяме екипа да действа. Когато е спокойно, се учим - Веселин Стоянов, управител на Транспрес – първият гост в СРЕЩИ НА КАФЕ
ЕВРОМАРКЕТ КАРИ с нов административно-сервизен център
Павел Бандилов: Инвеститорите поставят все по-къси срокове
Еднорог с жълта раница ще доставя стоки по домове и офиси - България е сред звездите в портфейла на испанската Glovo
Ще има нови терминали на пристанище Варна - Ангел Забуртов, генерален директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“
 
В разширената дигитална версия на априлския брой на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:
 
Успехът също трябва да се анализира
Риск, прогнози и инвестиции в интелигентни решения
Карго грабители сменят стратегиите си
Новият път на коприната променя градове и хора
Кофас: Съществуват рискове за българската икономика
Идва ли времето на Robotics-as-a-service?
Тест: Mercedes-Benz EQV300
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312626103
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: