Логистика - брой 02/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 02/2020

(4.10 от 21 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 2 / март 2020 г.

С Радослав Кошков, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово разговаряме за човешкия и изкуствения интелект, за промяната, правилата и предизвикателствата. „Трансформацията, която направихме - от чисто продуктова фирма, която произвежда електро продукти и продукти за автоматизация към свързани системи с дигиталните технологии - е непрекъснат процес, защото излизат все нови и нови технологии“, споделя той.
За необятните възможности на онлайн търговията с бързооборотни стоки, за особеностите на този бизнес, за ролята на софтуера и бързите доставки разговаряме с Иван Александров, основател и изпълнителен директор на eBag - първият у нас онлайн магазин за бързооборотни стоки.
Как се прави бърза логистика с много поръчки и малък екип? По тази тема разговаряме със специалистите от Хидростаб, вносител и дистрибутор на компоненти и системи за водопровод и напояване.
 
В брой 2 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
Логистични предсказания 2020: екстремни ситуации и нови дестинации - Какво ще се превърне в основен приоритет и какво ще остане на заден план
Бизнесът на дигиталните спедитори вече заема 20-о място в световната ранг листа на 3PL компаниите
Fuchs MHL334F – надежден и практичен
Английските логистици и Брекзит - Елизабет де Жон, директор по политиките на FTA, разказва за рисковете, очакванията и промените в логистичния бранш на Острова
Как изглежда дигиталното работно място на бъдещето - Гъвкави графици, електронни документи и AI са част от тенденциите
Компаниите изграждат работодателски марки - Над 50 изложители се включиха в HR Industry
Доставките на плодове  и зеленчуци – бързина  и комфортно пътуване - Fruit Logistica представя картина на иновациите, продуктите  и развитието на услугите във всяка точка от веригата за доставки
IMO с големи планове за управление на моретата - Международната организация иска да подобри начина,  по който се използват морските ресурси
Пристанище Хамбург с поглед отвъд мегакорабите - Германското пристанище ще се разраства и на сушата
COVID-19 блокира веригите на доставки - Коронавирусът ще намали с над 6 млн. TEU оборота на контейнерните товари в китайските пристанища
Смела визия за бъдещето - Контролните кули са дигитални системи, които прехващат данни от различни източници и ги събират в една база
Мотокарите CAT – производителност и дълготрайност
HANNOVER MESSE 2020: роботи и зелена енергия
IFOY – поглед в логистиката на бъдещето
RX 60 на Still поставя нови стандарти
Електрокарът с вградена батерия Hyster J60XNL
Маневреният нископовдигач Combi-CS  на Combilift
ESR 1000 на Crown сваля бързо товарите
Компактният стакер ERC 216zi на Jungheinrich
Многопосочната Combi-CBE на Combilift
Хибридният рийчстакер  SRSC45H9A на Sany
Locator на Bosch помага на машините да виждат
Облакът ProGlove  подобрява логистичните процеси
Скокът на лъва - MAN обнови цялата си гама камиони
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626102
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: