Логистика - брой 01/2020

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 01/2020

(4.63 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 1 / февруари 2020

Невена и Калоян Тодорови са мениджъри, които са успели така да разделят управленските дейности в SEG (Ѕресіаl Еvеntѕ Grоuр), че всеки да развива фирмата и да е щастлив от това, което прави. Вижте какво споделиха те пред сп. Логистика за предизвикателствата в техния бизнес!
Един от най-бързо разрастващите се пазари в света е на веганските биопродукти, а Смарт Органик е българска фирма, която се изявява на него. Повече за тайните на този специфичен бизнес и неговата логистика разказва Яни Драгов, собственик и управител на компанията.
Какви са тайните в управлението и логистиката на 8 KFC и 2 Burger King ресторанта за бързо хранене в България? За тях споделят от полската група AmRest, която управлява обектите.
 
В брой 1 / 2020 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
2020: Нови пазари и битка за последната миля - ЛОГИСТИКА попита: В какво ще вложите времето и възможностите на екипа си през 2020 г.?
Тол системата и измамното ценово затишие - Независимо че таксите намаляха, стоките ще увеличат цените си
2 в 1 с решението на Frotcom - Платформата предлага ефективно управление на автомобилен парк и лесно деклариране на тол в България
Добрата логистика започва  с добра комуникация - Лонгруи Циу, генерален мениджър на Huawei за България и Северна Македония
Глад за логистика в Узбекистан - Страната дава сериозни стимули на инвеститорите и има изобилие от работна ръка
Пристанище Лос Анджелис - високи обеми на висока скорост - Американският порт инвестира милиони, за да подобри обслужването си
Индустриални зони се строят там, където има кадри - В България милениумите са 1,6 милиона, а няколко града привличат висококвалифицираната работна ръка
Курсанти с две бакалавърски степени - Полковник Иван Маламов, началник на НВУ „Васил Левски“ – Велико Търново
Работници от запаса - Нови форми на заетост изместват 8-часовия работен ден
Туристи се превръщат в куриери - PiggyBee използва туристи като логистични доставчици
Пластмасата – кошмар  или възможности за печалби - Задържането на материалите в икономиката  колкото се може по-дълго носи висока добавена стойност
Умното производство  не зависи само от високите технологии - Стартъпите са издръжливи, но корпорациите използват ресурси,  за които малките фирми могат само да мечтаят.
IFOY AWARD 2020:  Все по-иновативни участници
STILL залага на автоматизацията
Новите Renault Master и Renault Trafic
Събития, книгиОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20201312626101
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: