Българска традиционна кухня

Българска традиционна кухня

(3.25 от 4 гласа)Като страна на Балканите България е разположена на кръстопът, през който минават пътищата за три континента - Европа, Азия и Африка. Черти от кухните на тези континенти се откриват и днес в кулинарното ни наследство. Това влияние се засилва и от особеностите на българската история. През нашите земи са минали какви ли не племена и са оставили своите следи. По тези следи се отправя Ивелина Иванова, шеф-готвачът на кулинарното списание "Менкю", и преоткрива традиционни български рецепти. Тръгнете с нея по пътя на кулинарните изкушения и опитайте непознатите познати нашенски ястия!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Година: 2006
Страници: 120
ISBN: 9789542917106

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: