Владилогия

Владилогия

(4.50 от 4 гласа)Милиони знаят кой е Владимир Висоцки. Милиони го помнят, обичат, четат и слушат. Хиляди се интересуват от живота му, от биографията му, от изкуството му, от това, което е оставил – стихотворение, песен, роля, концерт, интервю.

Много факти от неговия живот се знаят. Някои се доизясняват. Едва ли някога ще се знае всичко за Висоцки. Едно е сигурно: това, че не е имало и няма друга личност, която да вълнува толкова много хора.

Защо висоцковедите и висоцколюбите се увеличават непрекъснато? Не защото Висоцки е гений. Гениите са много. Не защото Висоцки е уникален. Уникален е всеки творец. Не и защото е гений в няколко области. Има и други, гениално изявили се в различни направления. Не. Висоцки изумява с това, че е постигнал съвършенството на човешкия гений в няколко сектора на човешките възможности. Висоцки е най-гениалният сред гениалните и най-уникалният сред уникалните. Висоцки е личност № 1 в света за всички времена. И това е най-лесното за доказване нещо. Всеки, който се опита да спори, ще бъде пометен от лавината на фактите. Няма равен на него. Няма и близко стоящ до него.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2014
ISBN: 9786191540938

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: