Строителна и рециклираща техника - брой 1/2019

Още от поредицата Строителна техника

Строителна и рециклираща техника - брой 1/2019

(3.90 от 21 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА И РЕЦИКЛИРАЩА ТЕХНИКА – бр. 1 / февруари 2019

Индустриалният добив на метални руди изисква много сериозна техника. Ето защо доставката на 2018 година, състояща се от 19 машини Caterpillar, е знакова не само за Елтрак България, официалният представител на марката, но и за целия бранш. А Дънди Прешъс Метaлс избра да работи не просто с машини от световния бранд Caterpillar, но и разчита на най-високо ниво на следпродажбено обслужване от страна на Елтрак България.
В навечерието на коледните празници Дефиго, водеща фирма за безизкопни технологии и решения, в партньорство със Стротех инженеринг достави на голяма българска компания най-големия модел машина от гамата на HammerHead за безизкопна подмяна тръбопроводи - Hydroburst HB175.
При рециклирането на отпадъци има ключови позиции, които са изключително важни за безпроблемната и непрекъсваща работа на цялата инсталация за преработка на суровината. Фирмите, които разчитат на претоварни машини Fuchs за тези важи постове, с удоволствие ще ви разкажат своята история на успеха.
 
В брой 1 / 2019 на сп. СТРОИТЕЛНА и РЕЦИЛКЛИРАЩА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
CTE Trailers България представлява MAX Trailer у нас
Нови звезди в галактиката на Kramer – новите телескопични товарачи са не само производителни, но и икономични
Дигиталният скок на Hitachi (част 2) – автоматизацията на копаенето с багер се очаква да реши проблемите с липсата на квалифицирани оператори
Интервю с Масатоши Моришита, президент на Komatsu Europe
Електрическите машини на Volvo CE – при компактните машини шведите отстъпват от дизела
Двигатели за вграждане от Volvo Penta
ZF в сърцевината на машината – скоростните кутии на ZF за строителни машини са навсякъде около нас
Новият мегазавод на Benninghoven
Първи стъпки в рециклирането на отпадъци  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 201962967


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: