Чудовището от Рокайла

Чудовището от Рокайла

(3.73 от 22 гласа)Необикновен стържещ шум стигна до слуха му. Какво, по дяволите, беше това? Любопитството надделя и той направи още няколко крачки. Постепенно очите му свикнаха с мрака и той съгледа очертанията на замъка. Промъкна се до каменната стена и се притисна в нея. По-добро място за наблюдение не можеше да намери. На всичко отгоре заваля и дъжд. Започна да святка и да гърми. Той се наведе и клекна зад един каменен блок. Гласовете на брега станаха и по-припрени. Стържещият шум се засили. Чуха се бързи стъпки и някой влезе в микробуса. Запали мотора и с него — фаровете. Светлините им прорязаха две успоредни пътеки по езерната повърхност. И дъхът на Андреев спря. Не можеше да повярва на очите си. Колкото и невероятно да му се струваше, но Ласи, чудовището на езерото Лако, ръмжейки, се приближаваше към брега. Малка грозна глава, високо вдигната над водата. Двете гърбици, които беше виждал по снимките на „Таверна Ласи”, послушно я следваха. Стържещото ръмжене се сля с мотора на фолксвагена и след малко спря.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Труд
ISBN: 9789543981489

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: