Убийството на художника

Убийството на художника

Автор: Луиз Пени
(4.36 от 11 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Луиз Пени е единственият в света петкратен носител на наградата „Агата Кристи“. За първи път печели наградата през 2007 и всяка следваща година до 2010. Тя е и единствения автор, който я е печелил в четири последователни години.

Първата книга от поредицата за разследванията на инспектор Гамаш, “Убийството на художника”, донася на автора си единадесет литературни награди, сред които някои от най-важните отличия в жанра - "John Creasy New Bloody Dagger", "Arthur Ellis Award", "Anthony Award", "Dilys Award", " Barry Award", . “Убийството на художника” подозрително тихото село Трите бора.

Самият Гамаш е брилянтен следовател, надарен с необикновен ум и прозорливост, които го превръщат в легенда от ранга на Еркюл Поаро, госпожица Марпъл и Шерлок Холмс. В „Убийството на художника“ Гамаш е натоварен с разследването на мисетериозното убийство на обичаната и уважавана от всички художничка Джейн Нийл, намерена мъртва в гората, пронизана със стрела право в сърцето. Местните жители са убедени, че става дума за нещастен случай при лов, но Гамаш бързо проумява, че в наглед притихналото селце всеки пази тайни и се крие зад маски. И че ключът към загадката навярно се крие в необикновената картина, нарисувана от художничката, малко преди да умре…

До момента Гамаш е герой на десет романа и една новела – The Hangman. Тя е написана като част от програмата GoodReads Canada, която цели да насърчи възрастни с пробелми с уменията за четене. Тази програма е създадена от различни организации, работещи по проблемите на грамотността в Канада. Според тях 42% от канадците страдат от ниска грамотността, а това е свързано с бедност, безработица, проблеми със здравето и склонност към престъпления. След успеха на първите няколко книги от серията „Разследванията на инспектор Гамаш“ Луиз Пени пише The Hangman с опростен сюжет и лексика и граматика, подходяща за четивни умения на ниво трети клас.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Луиз Пени
Издател: СофтПрес
Година: 2015
ISBN: 9786191512218

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: