Преплетени линии

Преплетени линии

Автор: Мтел
(3.78 от 9 гласа)Държите в ръцете си едно чудно издание, събрало историите на 20 видни наши съвременници. Но преди техните разкази нека завъртя нишката на миналото из няколко мои истории за технологиите и просветителите в днешния ден.

Книгата се издава по инициатива на Мтел и по повод 20-ата годишнина от първия разговор по мобилен телефон в България.

Всички автори в нея са участници и носители на наг­ради от „Мтел Медия Мастърс“ – журналистически конкурс за иновации, технологии и наука*.

* Конкурсът „Мтел Медия Мастърс“ отличава най-добрите журналистически постижения по теми, свързани с всички области от нашия живот, върху които иновациите, технологиите и науката оказват влияние, като цели да покаже тяхната значимост за развитието на обществото и икономиката не само в България, но и по света. Инициатор на надпреварата от 2010 година е Мтел, а нейни организатори са Центърът за развитие на медиите и фондация „Медийна демокрация“.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Мтел
Издател: Колибри
Година: 2015
Страници: 140
ISBN: 9786191507108

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: