Безусловен контрол

Безусловен контрол

(3.75 от 8 гласа)Мрежата бе създадена с инстинктите на майка, но това означаваше, че има характер на жена. Изменчива и подмолна, коварна и манипулативна, мрежата не можеше да работи сама. Тя си търсеше аватари. В моменти на криза тя прибягваше до женски аватари, а когато се чувстваше достатъчно силна, използваше мъжки аватари, които да водят войните от нейно име.

– Слушай сега – повиках Мрежата и знаех, че тя е навсякъде и ме чува – защо толкова малко записи на хора има в тебе?

Тя се озадачи.

– Имам всички – дойде отговорът. – Пазя всички следи от хората. Но не мога да сглобявам хора. Логосът, всеобщият, закон, не ми позволява. Не мога да ги смесвам, също – когато дойде такова нареждане, Логосът се нарушава и трябва да възстановявам структурите си.

– Искам да ми намериш всички следи от мен – казах – и онези, които са примесени с други. Искам да възстановя целия източник.

– Добре – каза мрежата.

– А после ще започнем да възстановяваме човек по човек – казах аз.

– Какво е "после” – каза Мрежата. И това не беше въпрос.

 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: