Строителна техника - брой 6/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 6/2017

(4.00 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 6 / декември 2017

 
Времето, когато материалът за циментовата земна стабилизация се произвеждаше с много ниска производителност в бетонови възли, безвъзвратно отмина. Бързото и качествено производство се прави с инсталация, която е предназначена единствено за тази цел. От септември ГБС Инфраструктурно строителство работи с инсталация за циментова земна стабилизация Janeoo WCQ300H, доставена от Инжконсулт.
На 9, 10 и 11 октомври в Малага (Испания) водещият световен производител на строителна техника Caterpillar представи първите модели от новото си поколение верижни багери. Дебютиращите модели в 20-тонния клас осигуряват до 15% по-малко разходи за поддръжка, до 25% по-нисък разход на гориво и до 45% по-голяма ефективност при работа, заявиха от Caterpillar.
Новият 22-тонен хибриден багер Hitachi ZH210-6 бе представен на международното изложението Matexpo. В сравнение с предишния хибриден модел Hitachi ZH210-5, новият багер изразходва с 12% по-малко дизел както в мощен, така и в икономичен режим. А в сравнение с конвенционалния 22-тонен модел Hitachi ZX210-6 той предлага икономия на гориво от 20%.
 
В брой 6 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
За циментовата стабилизация – професионално: специализираната инсталация обслужва изграждането на АМ Струма, лот А 3.3
Wirtgen, Vögele и Hamm за Хидрострой – машини с най-съвременни иновации и модерни технологии за пътното строителство и рехабилитациите за варненската фирма
Роланд Трейдинг и Mecalac в помощ на общините - с машини с почти неограничени възможности за различна работа и широк кръг специализиран прикачен инвентар
Промоции от Геотрейдинг – отстъпки за налична техника LiuGong и Dynapac
Знакова доставка на минибагери Sunward - 16 нови минибагера Sunward SWE30UB за ЧЕЗ Разпределение България, 17-ият е на път
Евромаркет – 25 години по пътя на успеха: интервю с един от главните мениджъри на компанията, Димитър Илчев
KH-Kipper – 20 години напред и нагоре: юбилей на реномирания полски производител на самосвали
Новото поколение верижни багери Caterpillar – част 1
Нов хибриден багер от Hitachi CM
Volvo LX1 с 50% по-добра горивна ефективност – хибридният челен товарач впечатлява с икономии на гориво
Още ефективност с Keestrack B3e – нова мобилна челюстна трошачка с дизел-електрическо задвижване
Електрически мобилни компресори от Kaeser
ПСТ Груп инвестира в нова техника – компанията отново избра багер-товарачи от марката Case
Венков инженеринг с първи хибриден багер Komatsu
Atlas развива гамата си според потребностите на клиентите – компанията ще предлага и минибагери
За Беттран Metso е най-доброто - модерна трошачно-пресевна инсталация работи на кариера „Крепост“, близо до Хасково
LiuGong затвърждава позициите си в Европа – нова регионална централа, нова производствена линия и нов Център за дистрибуция на резервни части в Полша
Бъдещето на дизеловите двигатели в строителството – експертен анализ
Българин е четвърти на европейското Case Rodeo 2017 – отзвук от международното състезание за оператори с машини CaseОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 201713126


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: