Строителна техника - брой 5/2021

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 5/2021

(3.50 от 4 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 5 / октомври 2021

Булдозерът Cat D4 (по-рано известен като D6K2) отдавна е предпочитаният избор за много компании поради своята мощност, прецизност и оптимизиран баланс за плавно изравняване на терена. Новият D4 на Caterpillar тежи 13 272 кг и е с мощност 130 к.с. (97 кВт). Моделът се предлага в стандартна конфигурация или такава с ниско земно налягане (LGP). D4 LGP има работно тегло 14 008 кг.
С дебюта на 32-тонния модел SY305C SANY въвежда на пазара багер, който не просто отговаря на европейските норми и изисквания, но реално ги надминава. SY305C е строителна машина, отличаваща се с впечатляваща работоспособност, ефективност, икономичност и лекота на управлението.
Със своите иновативни продукти Arjes предлага решения за справяне с предизвикателството, свързано с увеличаването на отпадъците. Компанията има над 30-годишен опит в рециклиращата индустрията. Работейки в тясно сътрудничество с клиентите, Arjes създава модерни концепции за обработка на различни видове материали, като по този начин помага за рециклирането на отпадъци.
 
В брой 5 / 2021 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Новият булдозер Cat D4 – от всичко по повече
Създайте собствена визия за развитие с новото поколение колесни багери Zaxis-7 на Hitachi
SANY SY305C: първа стъпка в нов клас машини
Arjes – иновация в третирането на отпадъци
Иновативни технологии от Mecalac
Кой помага на природата да изглежда перфектно в Instagram?
Персонализирани решения за хоризонтално сондиране от Дефиго
Най-качествено стабилизиране на пътната основа с водещи технологии от Wirtgen Group
Doosan представи колесни багери от следващо поколение
Нов 6-тонен колесен багер от Bobcat
Новият верижен кран на Liebherr вече е тук
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 202163724


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: