Строителна техника - брой 05/2020

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 05/2020

(3.88 от 16 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 5 / октомври 2020

Електрическият индустриален багер Liebherr EP 934 C работи по поречието на р. Дунав в района на Русе за нуждите на един от VIP клиентите на Алки-Л ЕООД.
Си Ем Ел България в качеството си на ексклузивен дилър на строителна техника JCB представи иновативната машина JCB Hydradig на българския пазар. Към днешна дата десетки такива машини работят на територията на страната, а моделът добива все по-голяма популярност в бранша.
С новото поколение тежки верижни багери от серия Zaxis-7 Hitachi дава на собствениците и операторите пълен контрол.

В брой 5 / 2020 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Новата К серия булдозери Shantui
Mecalac пусна на пазара новия железопътен багер 216MRail
Челният товарач HL955A на Hyundai
Doosan представя новия верижен багер DX420LC-7
ОПРР 2021–2027 г. ще е с бюджет 3 млрд. лв.
Тунелът под Шипка е новият топприоритет
Пандемията ще доведе до 16% спад на продажбите на строителна техника  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 202063423


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: