Строителна техника - брой 03/2021

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 03/2021

(3.88 от 8 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 3 / юни 2021

JCB – световният лидер в производството на комбинирани багер-товарачи, представи новата си гама 3CX, 4CX и 5CX, както и останалите модели с най-нов двигател Stage V. Първите бройки от новите модели вече са налични в базата на официалния дилър на JCB – СИ ЕМ ЕЛ България.
Дефиго ООД – официалният представител на италианския производител Blend за страната, предлага на клиентите си на българския пазар иновативна мобилна машина за производство на бетонови смеси.
За първи път в историята китайската компания XCMG се изкачи на трета позиция в годишната класация на 50-те най-добри производители на строителна техника. По този повод регионалният търговски директор, отговарящ за продажбите в Източна Европа, даде специално интервю за читателите на списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА.

В брой 3 / 2021 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Powerscreen е отново на върха
Пълна автоматизация и 3D управление на фрезоването от Wirtgen
Mecalac продължава с приятните изненади
MB Crusher в полза на строителните компании
Bell – лидерство чрез еволюционни и революционни иновации
Еволюцията на челните товарачи на CASE
Новите багери от следващо поколение на CAT
Багер на Doosan спечели злато от iF Design
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 202163662


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: