Строителна техника - брой 01/2020

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 01/2020

(3.75 от 8 гласа)Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 1 / февруари 2020

ZX350LC-6 е най-продаваният верижен багер на Hitachi в България. Моделът е изключително подходящ при добив на инертни материали и за големи строителни обекти, като предлага най-високо ниво на издръжливост, без компромиси в ефективността и изключително нисък разход на гориво.
Само няколко месеца след като заводът за мобилни кранове на Demag бе закупен от Tadano, се забелязва развитие на този тип съоръжения. В България крановете с марка Demag се предлагат от официалния представител за страната Роланд Трейдинг.
Най-новата машина, в която строителната компания Диана Комерс инвестира през последната година, е ротиращ телескопичен товарач Magni, модел RTH 5.21 SH. Телехендлерът е доставен от официалния представител на тази марка за България – Стротех Инженеринг.
 
В брой 1 / 2020 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Малкият син дракон
Флагманът на Dynapac асфалтира у нас
Развитие на М-серията на Bobcat
Безстепенни трансмисии ZF за челни товарачи
Булдозерът CAT D5 с работни характеристики от ново поколение
Президентът на Komatsu Europe посети строежа на АМ Европа
Държавната строителна фирма с нова техника
Ремонтирани са 10 големи съоръжения на АМ Тракия и АМ Хемус
Бъдещето на автономната техника
Концепция Х на Doosan
Най-добрите градове за строителство

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 202063196


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: