Приказното огледало на успеха

Приказното огледало на успеха

(4.00 от 11 гласа)В предложените приказки са вплетени много мъдрости,познания за това какви сме, кой сме, разгледани са различни човешки качества, борбата между доброто и злото, истината и лъжата, манипулацията, лицемерието, гордостта и алчността, справедливостта и свободата, късметът и трудът, самотата, загубеното време в отмъщение, животът ни и правото на избор.

Одухотворено са представяни добрите вълшебници - Мисълта, Въображението, Желанието, Действието, Последователността, Упоритостта и Волята, а заедно с тях и лошите им събратя като Мързелът, Страхът и Губенето на време, от които човек е необходимо да се пази. Показан е тайният път към успеха, законите които го управляват, златното правило на живота, срещата между Минало, Настояще и Бъдеще.

Всяка от приказките дава познания за постигане на успех в живота, вдъхва оптимизъм, мотивира към действие, доброта, човечност.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2015
Страници: 233
ISBN: 9786199049907

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: