Българските творци през 2012-та

Българските творци през 2012-та

Автор: Kafene.bg
(3.17 от 6 гласа)Какво се случи през 2012-та у нас из дебрите на изкуството? Отразява ли се финансовата криза и на творчеството. Или обратното – има разцвет в част от изкуствата? Не малко нови и много интересни автори, направления, настроения. Раздвижването е любопитно. От изплуването на фотографията, като изкуство, което се продава и у нас и есенната изложба на Вера Гоцева до музиката в клас и проектът Фортисимо на Хари Ешкенази. От трудните опити на родния театър да тръгне в своя посока до класическата музика за деца, каквито проекти стават все повече, в частност този на Ивайло Христов.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Kafene.bg
Издател: Kafene.bg
Година: 2012
ISBN: 10001922

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: