Забравената заповед

Забравената заповед

(3.63 от 16 гласа)Провалът на хората, които изповядат Христос е ужасяващ. Мнозина като че ли са родени бегачи: стартът им е чудесен. Но по време на пътя падат в грях и се изгубват преди финала. Много често се случва така, че едно единствено падане в грях прави човека безполезен до края на живота му. Въпреки покаянието и изповедта на греха той вижда себе си като негоден за служене, за свидетелстване. Църквите са пълни с такива хора. Не трябва да е така. Бог е Бог на прощението. Бедата е там, че мнозина не знаят как да се възползват от него. Тази книга има за цел да помогне на такива хора. Но преди всичко има за цел да предпази вярващите от попадане в такова положение. Книгата е налична в хартиен вариант.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Верен
Година: 2017
ISBN: 9786197015997

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: