Психомантеум

Психомантеум

(4.20 от 5 гласа) Психомантеум е сборник от три пиеси


Сега и отвъд е съвременна пиеса за дигиталните времена, в които живеем. Финалист в шестото издание на националния конкурс за българска драматургия "Иван Радоев" 2011 (Плевен).

Тръбачи е камерна,пиеса, в коята абсурдът и смехът се борят, докарвайки героите да пълно изтощение. Зрителите потъват във  фантастична версия на несъстояли се събития. Реални до уплах.

За Вятъра и другите природни пиршества е комедия за времената когато бензинът свършва, навиците на природата и  енергиите се променят, а хората не.  Действието се развива в Шабленско. Един учен от БАН, един местен, който е наясно с всичко, колективната памет, като герой със свое менение и други странни персонажи създават свят, в който диалозите носят смях, мъдрости и неочаквани прозрения.   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: