Едночленното жури - том 2

Едночленното жури - том 2

(4.26 от 19 гласа)За създаването на продължението на “Едночленното жури” са причина главно приятелите и всички мои читатели, които добре приеха първата книга и отчасти критиката, която се произнесе за повестта по-скоро положително. Някои читатели направо ми писаха: “Историята трябва да продължи с други участници”. И посочиха, че нашият живот предлага много типажи като Едмон Дантески. Затова се роди и нов герой – Аспарух Кутузов. Повестта за приключенията на този литературен персонаж обаче е съвсем отделна книга. В нея има един-единствен герой, който се повтаря от първото “Жури” – комисар Стефания Василева.

Съзнавам малко странния факт, че в плеядата отрицателни и отвратителни литературни герои с които са изпълнени и двете повести, шества един полицейски комисар, една жена, която се явява изцяло в бяло! Втората повест “Едночленното жури 2” е и по-бавна, не толкова задъхано кинематографична. Тя започва и завършва като криминален трилър, но сигурен съм, че разказаната история и особено финалът ще предизвика много дискусии сред читателите от социален, икономически, религиозен характер. Дано да бъда разбран!

Географските описания и местата на действие в книгата, много от споменатите названия, наименования на градове, местности, заведения, обществени места (Джандема в Централен Балкан, пещерата “Портите”, МОЛ “Галерия” в Бургас) съществуват наистина, но повечето други заведения, улици, ресторанти, хотели, църкви, институции като (Ловно-рибарското общество, хотелски комплекс “Севтополис”, фонтоните) са измислени. Искам да кажа на жителите на Староград (сборен образ на Пловдив, Стара Загора и Бургас), че ги моля да ми простят творческата свобода, която си позволих спрямо чудесните им градове. На тях ще кажа: Надявам се скоро да се видим!

Авторът  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Libra Scorp
Страници: 149
ISBN: 9789544711849

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: