Професионална етика и туристическо поведение

Професионална етика и туристическо поведение

(2.67 от 3 гласа)В учебника „Професионална етика и туристическо поведение” се разкриват основите на професионалната етика в туризма и особеностите при поведението на туристите. Той е предназначен основно за учениците от професионалните гимназии по туризъм, в които се подготвят специалисти от професионалните направления „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг” и „Пътувания, туризъм и свободно време”. Изданието е полезно и за всички кадри, свързани професионално с туризма, както и с потребителите на туристическите услуги.

Съдържанието на учебника е съобразено с учебната програма по същия предмет, утвърдена от МОМН. В него се изясняват основните етични понятия и категории; разкриват се особеностите на професионалната етика; развитието на личността и етиката в туристическия бизнес; същността, структурата, и разновидностите на междуличностното общуване; проблемите, свързани с психологията на малката група и нравственото развитие на личността; спецификата на туристическото поведение и мотивацията, която го обуславя.

Учебникът може да бъде полезен и за усвояване на материала от учебната дисциплина Етика в общообразователните училища.

Най-важната цел на изданието е да насочи вниманието на учениците и на заетите в сферата на туризма към различните проблеми на туристическото поведение и възникващите възможности за взаимодействия с предоставящите услугите, като предложи знания и инструментариум за тяхното предотвратяване и решаване. Познанието на етичните основи и норми на взаимодействие между страните в процеса е предпоставка за качеството му и за постигане на поставените цели от участниците.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: ФорКом
Година: 2012
ISBN: 9789544642051

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: