Новини

15 Февруари 2012

Интервю с Жюстин Томс

Жюстин Томс се занимава с онлайн медии и онлайн маркетинг от повече от 10 години. Известна е сред хората и като организатор на традиционния конкурс БГ Сайт.

Автор е на 13 книги, които са в сферата на онлайн маркетинга, социалните мрежи и технологиите.

Тя е мила, позитивна обича кафето, готвенето, домашните сладкиши и обожава децата. :)

Жюстин - кои са книгите, които са допринесли за оформянето ти като личност?

Ой, много сложен въпрос. Чета от малка и вероятно много книги са допринесли, дори всички. Със сигурност най-силно влияние, обаче, са имали тези, които четох по време на следването ми – книгите по психология, психоанализа, философия. Много от книгите, художествени, които чета и днес продължават да моделират мирогледа ми и да ми влияят силно.

Коя е любимата ти детска книга?


Детските книги ги препрочитах много пъти – веднъж в детството ми, после учил Детска литература, след това три пъти ги чета с трите ми деца и имам детайлен, но и деформиран с времето поглед. Харесвам Андерсеновите приказки, защото са нежни, тъжни, харесвам Карлсон, Емил и Пипи, защото са бодри, палави, креативни и позитивни. Харесвам Копче за сън и Пет приказки и Ние, врабчетата. Много са :)

Имаш ли любим автор?


Да, имам много любими автори :) Кафка, Камю, харесвам също Мураками, Орхан Памук, Айн Ранд, Ромен Гари, Захари Карабашлиев, Георги Господинов ... вероятно изпускам много, а за поетите ...

Прочети цялото интервю тук

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: