Форми на вертикална вода. Упражнения по четене и пренаписване с лява ръка

Форми на вертикална вода. Упражнения по четене и пренаписване с лява ръка

(3.85 от 13 гласа)Любовта като сол, любовта като вода, любовта като трансформация на себе си или като самотна, отдалечаваща се неспособност.

Книгата на Мартин Сагар „Форми на вертикална вода. Упражнения по четене и пренаписване с лява ръка” ни удря през лицата с откровението за онова, което никога не бихме признали, че е любов. Канибализъм, хищно поглъщане на другия, страст изчерпана от непреодолима самота - любовта като Голгота и всеки читател, като Исус, готов сам да се саморазпъне на собствения си кръст от вътрешен хаос.

Това не е книга за хора със слаби сърца или за романтични идеалисти, търсещи в поезията антични утопии за любовта. Тази книга чертае една различна „география на отчуждението”, където водата тече отдолу нагоре, където сърцето бие, за да спре, където сексът не е сливане, а само витражна форма отчуждение.

В края на тази поетична проза всеки читател се събужда, оглежда се във фонтана на идеята за себе си и разбира, че се е променил. Разбира, че Аз-ът, полът и любовта са рани, които трябва да бъдат посипвани със солта на осъзнаването.

   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: alGol press
Година: 2013
ISBN: 9786191720019

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: