Тайната в дълбините на душата

Тайната в дълбините на душата

(4.45 от 11 гласа)Ема е момиче, отраснало на място, за което хората знаят единствено, че съществува - Сенчестите планини. Наскоро навършила осемнадесет, тя се оказва изправена пред кошмарите на минало, което дори не помни да е изживяла. А когато на прага на единствения й дом, който познава, се появяват неочаквани гости с новини за надвиснало над всички им зло, на Ема не й остава нищо друго, освен да се съюзи с новодошлите от Северните земи.

Джак е синът на високопоставен член на кралския съвет. Млад и амбициозен, той се е издигнал до позиция, до която малцина успяват да се докоснат. Но дори това не успява да му помогне срещу неочаквано нападение, оставило след себе си разрушения и смут. А това подтиква всички около него да предприемат пътуване, способно да промени всичко.
 
Въпросът е, ще успее ли и този път Доброто да победи?
 
От автора: "Като писател и страстен читател, интересът ми към книгите е насочен най-вече към романтичните и приключенските фентъзи романи. Те и събудиха интереса ми към писането като странично, но разпускащо хоби. "Тайната в дълбините на душата" е и първият ми опит да изградя свой собствен литературен свят, чиито основи водят началото си като нищо повече от закачка между мен и моите съученици..."е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: